امارات متحده عربی یک کشور پادشاهی است که در جنوب غربی آسیا قرار دارد. این کشور جزو کشورهای موفق و مدرن در خاورمیانه بهحساب میآید و از جنوب و غرب با عربستان سعودی، از شرق با عمان و از شمال با خلیجفارس همسایه است. باتوجهبه پیشرفتهایی که در این کشور به وجود آمده است، حالا امارات فرودگاههایی دارد که در هیچ زمانی از سال بدون پرواز نیستند. فرودگاههای امارات بهترین امکانات رفاهی برای مسافران وجود دارد.
با درنظرگرفتن تصویر سفر هوایی امارات متحدهی عربی، این کشور متشکل از فرودگاههای مدرن و مجهز جهانی است که از نظر خدمات، عملکرد، کیفیت و زیرساخت رتبه بالایی دارند. در اینجا لیست تمام فرودگاههای امارات و جزئیات مربوط به آنها را در اختیار شما قرار دادیم تا سفری با دغدغه کمتر و خاطراتی جذابتر داشته باشید. رنت کنیم آماده ارائه خودرو در کشور امارات است. بیشترین استقبال، اجاره خودرو در دبی است که میتوانید انواع ماشین را از مجموعه با مدتزمان مشخص در اختیار داشته باشید.
لیست فرودگاه های امارات متحده عربی
- فرودگاه بین المللی دبی (بزرگترین فرودگاه امارات)
- فرودگاه بین المللی ابوظبی
- فرودگاه بین المللی شارجه
- فرودگاه اجرایی البطین
- فرودگاه راس الخیمه
- فرودگاه بینالمللی العین
- فرودگاه بین المللی فجیره
- فرودگاه بینالمللی آل مکتوم
فرودگاه بین المللی دبی
فرودگاه دبی برای ایرانیان نامی آشناست. فرودگاه بینالمللی دبی طی چند سال پیشرفتهای بسزایی داشته است. فرودگاه دبی در درجه اول یک فرودگاه بینالمللی است که در بین مسافران طرفداران زیادی داشته است و در مجموع آن را بهعنوان یک تجربه عالی ارزیابی کردهاند.
این فرودگاه در ۳۱۰۰ هکتار زمین ساخته شد که از هر نقطه از دبی با تاکسی یا حتی مترو میتوان به آن دست یافت و بهطورکلی دسترسی آن به مرکز شهر آسان است.
این فرودگاه دارای ۳ ترمینال است که بزرگترین شرکت هواپیمایی امارات را نیز دارد. باتوجهبه تردد مسافران، DXB سومین فرودگاه شلوغ جهان با رکورد جابهجایی ۸۸ میلیون مسافر در سال ۲۰۱۷ است. همچنین شما در این فرودگاه دبی میتوانید به راحتی با داشتن مدارک لازم برای اجاره خودرو در دبی اقدام به رزرو خودرو کنید.
- آدرس فرودگاه دبی: در منطقه القرهود، 4.6 کیلومتری شرق دبی
- تعداد پایانه ها: 3 ترمینال
- تعداد پرواز در روز: 1.100
- تعداد مسافر در روز: تقریباً 52.000
فرودگاه بین المللی ابوظبی
این فرودگاه بهعنوان دومین فرودگاه بزرگ امارات متحده عربی در 2 ژانویه ۱۹۸۲ با طرح مدرنسازی کشور افتتاح شد. فرودگاه ابوظبی دارای 3 ترمینال است و مالکیت آن بهصورت کامل به دولت ابوظبی تعلق دارد. فرودگاه ابوظبی دارای دو باند موازی 13R/31L و 13L به طول 4.1 متر و عرض 60 متر است. ترمینال 3 جدیدترین قسمت فرودگاه در سالهای اخیر است که برای خطوط هوایی اتحاد از جمله ایرباس A380 استفاده میشود. در حال حاضر این فرودگاه پایگاهی برای بیش از 30 شرکت هواپیمایی است که به حدود 100 مقصد در 50 کشور پرواز میکنند.
آدرس فرودگاه ابوظبی: 38 کیلومتری جنوب شرقی مرکز ابوظبی
تعداد پایانه ها: 3 ترمینال
تعداد پرواز در روز: 150
تعداد مسافر در روز: تقریبا 59.000
فرودگاه بین المللی شارجه
این فرودگاه باتوجهبه اندازه آن در رتبه سوم لیست فرودگاههای امارات متحده عربی قرار دارد و دارای هشت گیت خروج به همراه 25 جایگاه هواپیماست. از زمان تأسیس این فرودگاه خطوط هوایی زیادی در آن فعال شدند که مهمترین آنها عبارتاند از: Air Arabia، Etihad Airways، Saudi Airlines، Egypt Air. این فرودگاه که بهعنوان دومین مرکز بزرگ و شلوغ بار در خاورمیانه در نظر گرفته میشود، ظرفیت جابهجایی 500000 تن بار در سال را دارد. طبق گزارشها سال 2012، فرودگاه بینالمللی شارجه 5 میلیون مسافر و 332796 تن بار جابهجا کرده است.
آدرس فرودگاه شارجه: در 13 کیلومتری جنوب شرقی مرکز شهر شارجه
تعداد پایانه ها: 1 ترمینال
تعداد پرواز در روز: 900
تعداد مسافر در روز: حدود 2.777.778
فرودگاه اجرایی البطین
این فرودگاه مختص به پروازهای تجاری است که در سال ۱۹۶۹ افتتاح شد و دارای یک باند آسفالت ۲۲۰۰ به طول متر است. این فرودگاه از منحصربهفردترین فرودگاههای امارات است که تا زمانی که فرودگاه ابوظبی (در سال) ۱۹۸۲ افتتاح شد، مرکز اصلی هوانوردی امارات بود.
این فرودگاه اجرایی با ظرفیت نگهداری ۳۰ جت خصوصی و یک مکان ایدهآل برای توقف بهمنظور سوختگیری، در قلب ابوظبی جای گرفته است و بهراحتی برای مسافران قابلدسترسی است.
آدرس فرودگاه اجرایی البطین : در ۱۲ کیلومتری جنوب شرقی ابوظبی
فرودگاه راس الخیمه در امارات
فرودگاه رأسالخیمه از آن دسته فرودگاههای امارات است که دو ترمینال مسافربری، خدمات نگهداری و آموزش هواپیما دارد؛ همچنین دارای امکانات مناسبی مانند پایانههای VIP، سالنهای استراحت، مناطق سیگار، غذاخوری، فروشگاههای متنوع، ایستگاه پلیس و مرکز پزشکی است.
شرکتهای هواپیمایی که در این فرودگاه فعالیت میکنند، عمدتاً بهمنظور ارائهی خدمات به مشاغل باربری، Air Arabia، Air India Express، Luxair، Ural Airlines، Smartwings Poland و Pegasus Airlines هستند.
خوب است بدانید که مسافران مسلمان فرودگاه رأسالخیمه در هر دو ترمینال ورود و خروج اتاق نماز دارند. Wi-Fi رایگان این مجموعه نیز این امکان را فراهم میکند تا قبل از یک پرواز طولانی بهصورت آنلاین با دیگران در ارتباط باشید یا فیلم تماشا کنید.
آدرس فرودگاه راس الخیمه : 20 کیلومتری جنوب شهر اصلی
تعداد پایانه ها: 2 ترمینال
تعداد پرواز در روز: 10
تعداد مسافر در روز: حدود 1.388.889
فرودگاه بین المللی العین
فرودگاه بینالمللی العین دومین فرودگاه بزرگ ابوظبی از فرودگاههای امارات است که در سال ۱۹۹۴ تأسیس شد. این فرودگاه دارای یک ترمینال، چهار دروازه و باند ۴۰۰۰ متری است که دولت برای توسعه و برای عملکرد بهتر برنامههایی را در نظر گرفته است.
آدرس فرودگاه بین المللی العین: 18 کیلومتری شمال غربی شهر العین
فرودگاه بین المللی فجیره
فرودگاه بینالمللی فجیره در سال ۱۹۸۷ افتتاح شده است که یک باند فرود آسفالت با ۳۷۵۰ متر طول دارد. این فرودگاه FH ظرفیت جابهجایی دو میلیون مسافر در سال، در حال حاضر تحت بازسازیهای گسترده است.
آدرس فرودگاه بین المللی فجیره: ۱.۹ کیلومتری جنوب شهر فجیره
تعداد پایانه ها: 1 ترمینال
تعداد پرواز در روز: کمتر از 50
تعداد مسافر در روز: تقریبا 90 تا 100
فرودگاه بین المللی آل مکتوم
فرودگاه بینالمللی آل مکتوم که به نام دبی ورلد سنترال نیز شناخته میشود، حدود ۱۴۰۰۰ هکتار وسعت دارد. این فرودگاه جزو اولین فرودگاههای امارات است که بهصورت هدفمند در جهان ساخت شد. برای ساخت این فرودگاه حدود ۸۲ میلیارد دلار دولت در سال ۲۰۱۷ تخمین زد که هزینه ساخت این فرودگاه حدوداً ۸۲ میلیارد دلار خواهد بود.
در آینده این فرودگاه قرار است بزرگترین دروازه جهانی با ظرفیت بیش از ۱۶۰ میلیون مسافر در سال باشد؛ همچنین بهعنوان یک هاب لجستیک چندوجهی برای ۱۲ میلیون تن بار عمل خواهد کرد و این پیشبینی برای سال ۲۰۲۷ خواهد بود.
آدرس فرودگاه بینالمللی آل مکتوم: در 50 کیلومتری مرکز دبی
در آخر
در پایان خوب است اشاره کنیم که شرکت رنت کنیم با سابقه ۱۰ساله توانسته بالاترین رضایتمندی مشتریان را کسب نماید. این مجموعه دارای چند شعبه فعال در شهرهای مختلف همچون دبی، عجمان، شارجه و ابوظبی در امارات است. رنت کنیم این امکان را به همراهان خود میدهد که بتوانند خدمات اجاره خودرو را با انتخاب خودروی ارزانقیمت و لوکس به مقاصد کاری و تفریحی امارات سفر کنند. زمانی که خودرو را برای فرودگاه رزرو کنید، نمایندگان رنت کنیم یک ساعت قبل از حضور شما در فرودگاه حضور خواهند داشت و برای یافتن شما از پلاکارد و شماره تماس استفاده میکنند و بهراحتی و بهمحض حضور شما خودرو را به شما تحویل خواهند داد.
سؤالات متداول
در این قسمت به پرسشهای احتمالی شما درباره فرودگاههای امارات پاسخ میدهیم.
مهمترین فرودگاههای بینالمللی در کشور امارات کدام است؟
مهمترین فرودگاههای بینالمللی در کشور امارات، فرودگاه دبی، ابوظبی و شارجه هستند.
چرا به فرودگاه شارجه امارات، دروازه جایگزین دبی گفته میشود؟
فرودگاه شارجه امارات تنها ۲۰ دقیقه با فرودگاه بینالمللی دبی فاصله دارد و به همین دلیل نیز بهعنوان یک دروازه جایگزین دبی عمل میکند.
اهمیت فرودگاه ابوظبی در چیست؟
فرودگاه ابوظبی برای امارات بسیار مهم است؛ زیرا یک نقطه اتصال میان کشورهای خاورمیانه محسوب میشود.
چرا فرودگاه دبی یکی از مهمترین فرودگاه های امارات متحده عربی است؟
فرودگاه دبی به دلیل قرارگیری در این شهر مهم و نقش مهمی که در زمینه حملونقل هوایی این کشور ایفا میکند بسیار مهم است.